طرز تهیه نان کاسه ای مخصوص سوپ

طرز تهیه نان کاسه ای

طرز تهیه نان کاسه ای متفاوت و با مواد اولیه راحتی که بیشتر اوقات در منزل دارید تهیه می شود.

این نان جهت سرو سوپ ، انواع خوراک ها ، حلیم ها و سالاد ها و مواد غذایی همراه با پنیر پیتزا استفاده می شود.

این نان جز نان های مدرن می باشد و برای سرو کردن زیباتر پیش غذاها از آن استفاده می شود.

در این نان از خمیر مایه فوری استفاده می شود.

نان کاسه ای طرفدارهای خاص خودش را دارد و امروزه در رستوران ها و کافه ها بسیار استفاده می شود.

برای درست کردن این نان باید خمیر را دوبار استراحت دهید.

این نان ساده و پر از خاصیت است به خاطر آردی که در آن به کار رفته دارای ویتامین ب می باشد .

برای رومال کردن این نان از شیر یا ماست و همینطور زعفران استفاده شده است که ماست خودش سرشار از مواد مغذی است.

زعفران هم ظاهر و رنگی زیبا به نان کاسه ای شما می دهد و آن را برای میهمانان جذابتر می کند .

 

طرز تهیه نان کاسه ای

مواد لازم برای نان کاسه ای

  • خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری
  • آرد نیم کیلو
  • شکر یک قاشق سوپ خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • آب یک و نیم لیوان

مواد لازم برای رومال کردن یا (زرینه )

  • شیر یا ماست یک قاشق چایخوری
  • زعفران به مقدار کمی
  • زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه نان کاسه ای جهت سرو سوپ

در ابتدا یک چهارم از آب را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید.

اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود.

سپس بعد از اینکه خمیر مایه به عمل آمد. داخل یک ظرف بزرگ روغن و بقیه آب ، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن این مواد خمیر مایه را اضافه کنید و بعد کم کم آرد را که از قبل الک کرده اید به این مواد اضافه کنید.

توجه کنید که تا زمانیکه خمیر به دست شما نچسبد می توانید به این مواد آرد اضافه کنید.

سپس شروع به ورز دادن خمیر بدست آمده کنید و خمیر را حدود صد بار به روی میز کار خود بکوبید.

بعد روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت استراحت کند تا حجمش بیشتر شود.

بعد از استراحت کافی روی میز کار خود را آردپاشی کرده و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و به شکل گلوله دربیارید.

سپس خمیرها را با فاصله از هم در سینی بچینید و دوباره روی آن را بپوشانید و اجازه دهید که به مدت بیست دقیقه استراحت کند.

در این مرحله روی نان ها را رومال کرده به این صورت که شیر یا ماست و کمی زعفران و یک عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی نان ها برس بکشید.

بعد از رومال کردن (زرینه) می توانید کمی کنجد هم رویش بپاشید.

 

مراحل پخت و سرو نان کاسه ای

سپس خمیرها را در داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت بیست دقیقه قرار دهید.

اجازه دهید که نان ها کاملا پخته شوند ، بهتر است موقع پخت یک ظرف آب داخل فر قرار دهید تا نان ها خشک نشوند.

بعد از پخت کامل آن ها را از فر دربیارید و اجازه دهید که خنک شوند و بعد روی نان کاسه ای را برش بزنید.

 

سپس موادی چون سوپ ، خوارک ها ، سالاد ، حلیم را داخلش بریزید و سرو کنید.

برای تزیین این نان خوشمزه می توانید از سبزی های تازه و معطر مانند جعفری هم استفاده کنید.

حالا نان کاسه ای خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *