طرز تهیه مربای انجیر خوش طعم خانگی
تهیه مربای انجیر خوشرنگ
مربای انجیر یکی از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه است که حتما باید تهیه آن را تجربه کنید. برای تهیه این مربا انتخاب انجیر سیاه و یا زرد بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
این مربا در مدت زمان کمی آماده می شود و ترکیب این میوه با شریت طعم فوق العاده ای به مربا می دهد.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این مربای خوشمزه و خوشرنگ را تهیه کنید و لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم
1 | انجیر | یک کیلوگرم |
2 | آب | دو لیوان |
3 | شکر | هفتصد و پنجاه گرم |
4 | گلاب | یک قاشق غذاخوری |
5 | آب لیمو ترش | یک قاشق غذاخوری |
دستور پخت مربای انجیر
برای تهیه این مربا انجیرها را می شوریم و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس در یک قابلمه آب می ریزیم و روی اجاق گاز می گذاریم.
بعد از آن شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و این ترکیب را هم می زنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن انجیرها را به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه این مربا می توانیم از انجیر درسته و یا خرد شده استفاده کنیم که این کاملا سلیقه ای است.
مدت زمان پخت
برای پخت مربا نیم ساعت به زمان نیاز است و وقتی انجیرها خوب پخته و نرم شدند بعد از این زمان آن ها را از روی حرارت بر می داریم.
در آخر گلاب و آب لیمو ترش تازه را به شربت اضافه می کنیم و بعد از پنج دقیقه مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مربای انجیر آماده شده را داخل شیشه های دلخواه خود می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
موارد کاربردی
از این مربا می توان برای تزیین و تهیه انواع کیک ها، دسرها و شربت ها استفاده کرد. همچنین برای صبحانه و عصرانه به همراه کره و چای نوش جان کرد.
خواص شگفت انگیز انجیر
انجیر یک میوه خوشمزه و مقوی است که به صورت خشک هم مصرف می شود. چند نوع گونه ی انجیر وجود دارد.
انواع انجیر سیاه، زرد،کادوتا، کالیمیرنا،ترکی قهوه ای، آدریاتیک وجود دارد که از میان این گونه های انجیر ، سیاه و زرد آن بیشتر استفاده می شود.
برای مشاهده مقاله خواص لیمو ترش کلیک کنید. |
ارزش غذایی این میوه مغذی
انجیر منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، قندهای طبیعی و آنتی اکسیدان می باشد که این مواد بخصوص ویتامین و مواد معدنی در انجیر خشک به وفور یافت می شود.
این میوه پر خاصیت برای بهبود دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد و ملین است و یبوست را کاهش می دهد. همچنین به درمان بی خوابی کمک می کند و یک گزینه عالی برای افراد کم خون می باشد.
انجیر برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد و در بین میوه ها بهترین است چراکه دارای خواص و فواید بسیاری است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.