مربا انجیر

طرز تهیه مربای انجیر خوش طعم خانگی

تهیه مربای انجیر خوشرنگ

مربای انجیر یکی از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه است که حتما باید تهیه آن را تجربه کنید. برای تهیه این مربا انتخاب انجیر سیاه و یا زرد بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

این مربا در مدت زمان کمی آماده می شود و ترکیب این میوه با شریت طعم فوق العاده ای به مربا می دهد.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این مربای خوشمزه و خوشرنگ را تهیه کنید و لذت ببرید.

 

مربا انجیر

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم

 

1 انجیر یک کیلوگرم
2 آب دو لیوان
3 شکر هفتصد و پنجاه گرم
4 گلاب یک قاشق غذاخوری
5 آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

 

دستور پخت مربای انجیر

برای تهیه این مربا انجیرها را می شوریم و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس در یک قابلمه آب می ریزیم و روی اجاق گاز می گذاریم.

بعد از آن شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و این ترکیب را هم می زنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن انجیرها را به آن اضافه می کنیم.

برای تهیه این مربا می توانیم از انجیر درسته و یا خرد شده استفاده کنیم که این کاملا سلیقه ای است.

 

مدت زمان پخت

برای پخت مربا نیم ساعت به زمان نیاز است و وقتی انجیرها خوب پخته و نرم شدند بعد از این زمان آن ها را از روی حرارت بر می داریم.

در آخر گلاب و آب لیمو ترش تازه را به شربت اضافه می کنیم و بعد از پنج دقیقه مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

مربای انجیر آماده شده را داخل شیشه های دلخواه خود می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

موارد کاربردی

از این مربا می توان برای تزیین و تهیه انواع کیک ها، دسرها و شربت ها استفاده کرد. همچنین برای صبحانه و عصرانه به همراه کره و چای نوش جان کرد.

 

خواص شگفت انگیز انجیر

انجیر یک میوه خوشمزه و مقوی است که به صورت خشک هم مصرف می شود. چند نوع گونه ی انجیر وجود دارد.

انواع انجیر سیاه، زرد،کادوتا، کالیمیرنا،ترکی قهوه ای، آدریاتیک وجود دارد که از میان این گونه های انجیر ، سیاه و زرد آن بیشتر استفاده می شود.

 

برای مشاهده مقاله خواص لیمو ترش  کلیک کنید.

 

ارزش غذایی این میوه مغذی

انجیر منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، قندهای طبیعی و آنتی اکسیدان می باشد که این مواد بخصوص ویتامین و مواد معدنی در انجیر خشک به وفور یافت می شود.

این میوه پر خاصیت برای بهبود دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد و ملین است و یبوست را کاهش می دهد. همچنین به درمان بی خوابی کمک می کند و یک گزینه عالی برای افراد کم خون می باشد.

انجیر برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد و در بین میوه ها بهترین است چراکه دارای خواص و فواید بسیاری است.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *