مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای زردآلو

مربای زردآلو یک مربای فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ است که اگر فقط یک بار امتحانش کنید مشتری دائمی آن می شوید.

این مربای لذیذ طعمی شبیه به قیسی دارد و بسیار پرطرفدار است. دستور خانگی این مربا بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این دستور ساده مربای زردآلوی خانگی را امتحان کنید و لذت ببرید.

 

مربای زردآلو

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو

 

1 زردآلو یک کیلوگرم
2 آب به مقدار لازم
3 شکر نهصد گرم
4 گلاب یک قاشق غذاخوری
5 آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربای خوشرنگ خانگی

تهیه این مربا فوق العاده ساده می باشد. برای تهیه این مربای خوش طعم ابتدا زردآلو ها را خوب می شوریم و هسته آن ها را جدا می کنیم.

بعد در یک قابلمه مقداری آب و نهصد گرم شکری را که داشتیم می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید.

سپس زرد آلو ها را به آن اضافه می کنیم تا به مدت 20 دقیقه با هم بجوش بیایند. اگر بیشتر حرارت ببینند زردآلوها له می شوند.

در انتهای کار گلاب را اضافه می کنیم و در 5 دقیقه آخر آب لیمو ترش را در قابلمه می ریزیم و زیر گاز را خاموش می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص لیمو ترش  کلیک کنید.

 

آشنایی با برخی از خواص مفید زردآلو

این میوه خوش طعم تابستانی غنی از بتاکاروتن است و کالری و کربوهیدرات کاملا پایینی دارد و شامل 17 کالری و 4 گرم کربوهیدرات می باشد.

زردآلو سرشار از ویتامین های A ، B ،C ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3)، کلسیم، منیزیم ، پتاسیم، فسفر، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی می باشد.

این میوه برای سلامت چشم‌ها، پوست، مو، دهان بسیار مفید است و به بهبود دستگاه گوارش کمک می کند.همچنین زردآلو منبع خوبی از آهن است که برای درمان کم خونی بسیار سودمند می باشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *