نان آچما نان مخصوص ترکیه

نان آچما

نان آچما خانگی یک نان جالب و متنوع است ، این نان متعلق به کشور ترکیه می باشد. در این نان از مایه میانی ترکیب شده از ارده ، گردو و شکر استفاده شده است.

ارده بسیار مقوی و خوشمزه است ، ارده از دانه های نرم کنجد که پوست کنده شده و یا کوبیده شده است تولید می شود.

ارده سرشار از ویتامین ب ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، پتاسیم ،آهن ، روی می باشد. طبیعت ارده گرم و تر است و برای درمان امراض افرادی که سرد مزاج هستند مفید است.

گردو به کار رفته در این نان هم سرشار از امگا 3 است و برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است.

این نان خوشمزه و خوشگل برای یک صبحانه و عصرانه دل انگیز در کنار یک چای دبش بسیار می چسبد.

این نان مقوی را در منزل درست کنید و کنار خانواده میل کنید و لذتش را ببرید.

 

نان آچما

مواد لازم

  • ارده سه چهارم لیوان
  • شکر سه چهارم لیوان
  • شیر یک لیوان
  • خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • گردو خرد شده یک چهارم لیوان
  • کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار کم
  • روغن مایع یک سوم لیوان

طرز تهیه نان آچما

در ابتدا برای به عمل آوردن خمیر مایه آن را با شکر و شیر مخلوط کرده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند.

سپس آرد را با نمک و روغن مایع را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید و بعد خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید.

خمیر بدست آمده را با دست ورز دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید که به مدت یک ساعت خمیر استراحت کند.

خمیر استراحت کرده را چونه کرده و به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت خمیر را با وردنه باز کنید.

سپس برای مایه میانی خمیر، ارده ، گردو خرد شده و شکر را با هم مخلوط کنید.

از مواد میانی روی سطح خمیرها بمالید و خمیر را رول کنید و بعد خمیر را پیچ دهید و دو سر خمیر را به شکل حلزون  به هم ببندید و در داخل سینی چرب شده قرار دهید.

بعد به مدت نیم ساعت به آن استراحت دهید و روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و روی آن کنجد یا سیاده دانه بپاشید.

خمیر آماده شده را در داخل فری که از قبل گرم شده و با دمای 180 تا 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

حالا نان آچما خوشمزه آماده خوردن است .نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *